Instalare router

Servicii de instalare router la domiciliul clientului in Bucuresti la preturi accesibile. Oferim configurari de router profesionale in functie de cerintele specifice de securitate ale clientului.

Routerul este un aparat care conecteaza o retea locala la Internet. Primul router a fost un router Xerox, Routerele au un sistem de operare propriu diferit de cel al calculatorelor. Prin modul lor de functionare ele constituie o protectie foarte buna impotriva atacurilor informatice. Pentru a beneficia de avantajele pe care le poate oferi un router este bine ca setarea lor sa ie facuta de un profesionist.

router tenda
Routerul este folosit in mod deosebit pentru conectarea simultana la Internet a calculatoarelor dar si a telefoanelor, tabletelor sau televizoarelor. Providerii de Internet (RDS, UPC, Telekom..) de cele mai multe ori furnizeaza serviciile prin intermediul unui singur calu cu care poti conecta un singur desktop sau laptop fara suport pentru dispozitivele prevazute cu wifi ( tablete, telefoane, console jocuri...). Achizitionare routerului se va face in functie de serviciile oferite de provider prin contract si de necesitatile de acoperire WiFi. Oferim asistenta gratuita clientilor pentru achizitionarea routerelor la telefon 0727 430 361. Nu ezitati sa ne contactati pentru a evita neplacerile cauzate de o alegere gresita.

Timp mediu de deplasare la sediul clientului: 45 minute. Oferim serviciile noastre exclusiv in Bucuresti. Routerul trebie sa fie complet functional.